• Van Rosmalen Kliniek webshop

  Bestel uw favoriete producten in onze Van Rosmalen Kliniek webshop!

  Naar de webshop
 • Annemarie van Rosmalen

  Ik geef u graag inzicht in de behandelmogelijkheden. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op om u weer een natuurlijke frisse uitstraling te geven.

  Lees meer
 • Injectable kliniek

  Vertrouwelijke kliniek, persoonlijke sfeer, uniek behandelplan op maat en altijd dezelfde ervaren arts vrijwel dagelijks aanwezig.

  Lees meer
 • Van Rosmalen Kliniek

  Cosmetische behandelingen voor een natuurlijke uitstraling

  Lees meer
 • Nieuws uit de kliniek

  Wij houden u op de hoogte van beautytrends, tips, nieuws en leuke acties!

  Lees meer

U voelt zich vrolijk en energiek, maar heeft een vermoeide uitstraling of een serieuze blik? Door het verzachten van de gezichtscontouren en het ontspannen van de gezichtsspieren krijgt u een zachtere en vriendelijke uitstraling.

Lees meer

Naarmate u ouder wordt verandert uw uitstraling. Uw huid is minder egaal, wat doffer en u krijgt lijnen in uw gezicht. Uw huid verliest zijn elasticiteit en verslapt. De tekenen van veroudering zijn goed zichtbaar. Wij geven u graag die frisse uitstraling terug.

Lees meer

Moeilijke of stressvolle periodes in uw leven eisen zijn tol op uw huid. De vermoeidheid wordt zichtbaar in uw gezicht. U heeft wallen en een doffe huid. Wij geven u graag uw ontspannen uitstraling terug.

Lees meer

Soms loopt u al uw hele leven met iets wat u niet mooi vindt. U kunt hierbij denken aan te weinig volume in de lippen of een knobbel op uw neus, welke u altijd al vervelend heeft gevonden. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer